Wij zijn BOT

Nee, wij zijn niet bot, wij gaan naar “Wij zijn BOT”, een muziektheater groep die haar 10 jarig bestaan viert in de Coberco Melkfabriek met de voorstelling RAMKOERS!

Een spectaculair muziektheater met grote machines en kleine liedjes. Wie iets heeft, heeft iets te verliezen. Maar wie geen risico neemt, komt ook niet vooruit. Daarom smijt BOT alle zekerheden overboord. Het viertal tuigt zijn rammelend instrumentarium op en bouwt vol overgave aan een eigen wereld. Met grof geschut tarten ze het lot en beuken dwars door al wat onmogelijk lijkt: BOT is op ramkoers!”

De Melkfabriek is voor ons een “thuisbasis” en hoe bijzonder is het niet om naar een voorstelling te gaan in diezelfde Melkfabriek. Waar muziek gemaakt wordt met de meest verrassende, zelf in elkaar geknutselde instrumenten van materialen waarvan je niet verwacht dat er ooit muziek uit zou kunnen komen. Daarbij komt nog een grote dosis humor, dus we zijn verzekerd van een top avond die voor iedereen wat te bieden heeft. ’t Broek Omhoog schuift met alle deelnemers, kinderen op de tribunes om hiervan te genieten!